Yaz Kursiyerleri Başkanımızı Ziyaret Etti

Belediyemiz tarafından açılan yaz kurslarından Resim ve El Sanatları dalında eğitim gören öğrenciler , öğretmenleri eşliğinde başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

İki sınıfta eğitim gören toplam 30 öğrenciyi makamında kabul eden Belediye Başkanımız Dt.Şakir Kaymak ”Resmin kişinin beyin gelişiminde önemli rol oynadığını , belediye olarak eğitim ve öğretime çok önem verdiklerini ifade ederek çocuklardan başarılarını artırmalarını beklediğini ifade ederek aranızdan doktorlar,hakimler,mühendisler çıkacak ve bizlerde sizlerle gurur duyacağız”diyerek , belediyemiz tarafından resim malzemeleri ve el sanatları malzemelerinden oluşan hediye paketlerini öğrencilere hediye edildi.Günün anısına çekilen fotoğrafların ardından başkanımıza teşekkür eden minikler neşe içerinde belediyemizden ayrıldı.

Doğrudan cihazınızda gerçek zamanlı güncellemeler alın, hemen abone olun.