COVID-19

Hayvan Pazarı ve Modern Mezbaha

07 Ocak 2016 - 11:30

Belediyemiz tarafından yaptığımız Canlı Hayvan Pazarı’nın açılışını Milletvekili’miz ve Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sn. M. Emin Akbaşoğlu Milletvekili’miz ve Tarım Komisyonu Üyemiz Sn. Salim Çivitçioğlu Kaymakam’ımız Sn Fatih Koca Tosya Belediye Başkan’ımız Sn. Kazım Şahin Çardaklı Belediye Başkan’ımız Sn Osman Yılmaz il Başkan Yardımcımız Sn Kemalettin Din İl Ziraat Odası Başkanımız Sn Nejat Gamzeli İl Tarım Müdürü’müz Sn Osman Çakır Kısal Kalkınma Müdürü’müz Teşkilatımız ilçe protokolü Muhtarlarımız ve Halkımızın yoğun katılımıyla yaptık. İlçemize hayırlı olsun.

ANKET