TOKİ Üst Geçit Montajı Başladı 26 Temmuz 2024,

Birinci Etap TOKİ ile Devlet Hastanesi Arasına Üst Geçit Montajı Başladı
İlçemizin ulaşım altyapısını güçlendiren projelerden biri daha hayata geçiyor. Birinci Etap TOKİ ile Devlet Hastanesi arasına yapılacak üst geçidin proje çalışmaları tamamlanmış olup, montajına bugün itibarıyla başlanmıştır.
Montaj işlemleri tamamlandığında, Belediyemiz tarafından peyzaj düzenlemesi ve yol iyileştirme çalışmaları yapılacak. Bu çalışmalar, üst geçidin çevresinin estetik ve fonksiyonel olarak optimize edilmesini sağlayacak. Ayrıca, üst geçidin vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırması ve güvenli bir ulaşım sağlaması hedeflenmektedir.
İlerleyen dönemde, Şehit İbrahim Çevrük Caddesi’nden mezarlıklar bölgesine de yeni bir üst geçit yapılması için proje çalışmaları başlatılacaktır. Bu projenin de ilçemize önemli katkılar sağlaması ve ulaşımı daha da güvenli hale getirmesi beklenmektedir.
Belediyemiz, ilçemizin modernleşmesi ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması adına yürütülen bu projelerdeki gelişmeleri yakından takip etmeye devam edecektir.
DİĞER HABERLER
-
Başkanımızdan SGK İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı’na Ziyaret.
2025 Ekim 14, -
Başkan Uslu, İller Bankasını ziyaret etti.
2025 Ekim 14, -
Mandı deresi ıslah çalışmaları tamamlanıyor.
2025 Ekim 14, -
Başkan Uslu, Kurşunlu Eğitim derneğine destek veren hemşehrilerimize plaket taktim etti.
2025 Eylül 11, -
Saz çayı zemini betonlama çalışmaları başladı.
2025 Eylül 11, -
İstanbul Milletvekilimiz Sn. Azmi Ekinci'den Belediyemizi ziyaret.
2025 Eylül 01, -
İlçemizin belirli noktaları sıcak asfalt ile buluştu.
2025 Ağustos 28, -
Kurşunlu Pazaryeri ve Yöresel Ürünler Satış Yeri yer teslimi imzaları atıldı.
2025 Ağustos 22, -
Başkan Uslu, İstanbul'da iş insanlarını ziyaret etti.
2025 Ağustos 13, -
Başkan Uslu, Çankırı İl Sağlık Müdürü ile proje alanlarını gezdi.
2025 Temmuz 31,