Çankırı Milletvekili Doç. Dr. Pelin Yılık ve Başkan Şerafettin Uslu, İlçede Devam Eden ve Projelendirilen Yatırımları İnceledi 23 Ağustos 2024,

Çankırı Milletvekili Doç. Dr. Pelin Yılık, ilçemizdeki mevcut yatırımları ve projeleri yerinde incelemek üzere Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin Uslu ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Çankırı Milletvekili Doç. Dr. Pelin Yılık, ilçemizdeki mevcut yatırımları ve projeleri yerinde incelemek üzere Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin Uslu ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İnceleme gezisi sırasında çeşitli yatırımların son durumu değerlendirildi ve gelecekteki projelerle ilgili planlamalar ele alındı.
Yatırımlar ve Projeler Üzerine Yapılan İncelemeler:
-
Hükümet Konağı ve Devlet Hastanesi Üst Geçidi: İlçemizde yapımına başlanan Hükümet Konağı ve Devlet Hastanesi üst geçidi projelerinin ilerleyişi hakkında bilgi alındı. Bu projelerin tamamlanmasıyla, hem kamu hizmetlerinin daha verimli sunulması hem de sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması hedefleniyor.
-
TOKİ Projeleri: İlk etap TOKİ konutlarının yanı sıra, 3. ve 4. etap TOKİ projeleri de gözden geçirildi. 4. etap TOKİ konutları tamamlanma aşamasına gelirken, 3. etap TOKİ konutlarının yanına yapılacak olan 24 derslikli ilkokul ve sağlık ocağı projeleri de değerlendirildi. Bu projelerin ilgili Bakanlıklarla takip edilmesine karar verildi.
-
MTA Sıcak Su Arama ve Açık Cezaevi İmar Çalışmaları: MTA tarafından yürütülen sıcak su arama faaliyetleri ile açık cezaevi için yapılan imar çalışmaları, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunacak önemli projeler arasında yer alıyor.
-
Kurşunlu-Korgun Yolunun E-80 Karayoluna Bağlanması: Kurşunlu-Korgun yolunun E-80 Karayolu ile bağlanması için yürütülen imar çalışmaları da değerlendirildi. Bu proje, ulaşım ağının güçlendirilmesi ve bölgesel bağlantıların iyileştirilmesi açısından büyük önem taşıyor.
-
Çavundur Organize Sanayi Bölgesi: Çavundur Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili devam eden çalışmalar hakkında bilgi alındı. Bu bölgenin gelişimi, yerel ekonominin canlanması ve istihdam olanaklarının artması açısından kritik bir rol oynuyor.
-
Söğütsen Seramik A.Ş. Üst Geçidi ve Halk Eğitim Binası: Söğütsen Seramik A.Ş.'nin girişini sağlayan Çiyni yolu üst geçidinin 2025 yılı yatırım programına alınması ve yıkılan Halk Eğitim binasının tekrar yapılması talepleri, ilgili kurumlarla yapılan görüşmelerde ele alındı.
TOKİ İlk Evim Projesi ve Arsa Tahsisi Talepleri:
Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin Uslu, Toki İlk Evim Projesi kapsamında arsa tahsisi taleplerini Milletvekilimiz Doç. Dr. Pelin Yılık'a iletti. Bu proje, bölge halkının konut ihtiyaçlarını karşılamak ve sosyal yaşam kalitesini artırmak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Bu ziyaret, ilçemizdeki önemli projelerin ilerleyişi ve gelecekteki planlamalar için önemli bir fırsat oldu. Sayın Doç. Dr. Pelin Yılık ve Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin Uslu'nun katılımıyla yapılan bu inceleme, bölgedeki yatırımların daha etkin bir şekilde takip edilmesini ve tamamlanmasını sağlayacak adımların atılmasını mümkün kılacaktır.
DİĞER HABERLER
-
Başkanımızdan SGK İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı’na Ziyaret.
2025 Ekim 14, -
Başkan Uslu, İller Bankasını ziyaret etti.
2025 Ekim 14, -
Mandı deresi ıslah çalışmaları tamamlanıyor.
2025 Ekim 14, -
Başkan Uslu, Kurşunlu Eğitim derneğine destek veren hemşehrilerimize plaket taktim etti.
2025 Eylül 11, -
Saz çayı zemini betonlama çalışmaları başladı.
2025 Eylül 11, -
İstanbul Milletvekilimiz Sn. Azmi Ekinci'den Belediyemizi ziyaret.
2025 Eylül 01, -
İlçemizin belirli noktaları sıcak asfalt ile buluştu.
2025 Ağustos 28, -
Kurşunlu Pazaryeri ve Yöresel Ürünler Satış Yeri yer teslimi imzaları atıldı.
2025 Ağustos 22, -
Başkan Uslu, İstanbul'da iş insanlarını ziyaret etti.
2025 Ağustos 13, -
Başkan Uslu, Çankırı İl Sağlık Müdürü ile proje alanlarını gezdi.
2025 Temmuz 31,