Image default
Başkandan Haberler

Başkan Dt.Şakir KAYMAK’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Dünya’da barışın ve sevginin yaygınlaşmasında kadınların rolü çok büyük ve belirleyicidir. İyi Eğitilmiş ve yetişmiş kadınlar nitelikli nüfusun devamlılığında büyük rol oynar. Bilinçli kadınlar nesillerin yetişmesindeki en önemli faktördür. Kadınlar aynı zamanda bu özelliklerinden dolayı demokrasinin yapı taşı durumundadırlar. Kadınların, toplumsal ve siyasal yaşama etkin katılımı, gelişmişliğin ve çağdaşlığın en önemli göstergesidir. Kadınlarımızın her iş koluna katılımlarının yüksekliği, başta şiddet, ayrımcılık ve fırsat eşitsizliği gibi önemli sorunlarının tamamıyla çözüldüğü, mutlu aile, mutlu yaşam ve mutlu toplum dileği ile tüm kadınlarımızın ‘ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü ‘ kutluyorum.

Dt.Şakir KAYMAK
Kurşunlu Belediye Başkanı