Yerel Yönetimleri Çevre Hizmetleri Birliği Olağan Toplantısı

30 Ekim 2020 - 20:33
Çankırı Yerel Yönetimleri Çevre Hizmetleri Birliği Olağan Toplantısı Belediye Başkanımız Sayın Dt .Şakir KAYMAK öncülüğünde Gerçekleştirilmiştir.
Başkan Dt. Şakir KAYMAK Konuşmasında şunlara değindi. Tüm makine ekipman ve alt yapımızı hazırladık. Çalışmalarımız son hızla devam ediyor.İnşallah çok kısa sürede tüm ilçelerimizin katı atıklarını düzenli depolama sahasına taşıyarak çöpten elektrik enerjisi üretimi işimize başlayacağız. İlçelerimizi de vahşi çöplüklerden kurtaracağız. İlimize ve İlçelerimize hayırlı olsun.
ANKET