Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun

09 Nisan 2019 - 21:57
Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Kurşunlu Belediye Başkanı Dt.Şakir Kaymak, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Dt.Şakir Kaymak, toplumsal güvenin tesis edilmesi, halkın can ve mal güvenliği için gece gündüz çalışana Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle yayınladığı mesajında, “ Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasını sağlayan polislerimiz, toplumda huzuru ve asayişi temin etmek için, yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canlarını ortaya koyarak, cesaret ve fedakarca vazifelerini ifa etmektedirler.  Emniyet Teşkilatımız bünyesinde görev yapan değerli polislerimize bir kez daha halkımız ve şahsım adına teşekkürlerimi sunarken, vazifesi başında şehit olan polislerimizi minnet ve rahmetle anıyorum. Türk Polis Teşkilatı’nın sağladığı güven ve huzur ortamında gelinen 174. Yıl dönümünde, tüm polislerimizin Polis Haftası’nı kutluyor, başarı, sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Hava durumu
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Belediyemiz hizmet ve faaliyetlerini en sık takip ettiğiniz sosyal platform hangisidir?

• Instagram --> 0
  • Facebook --> 0