Tevfik Fikret İlkokulumuz’un Çevre Düzenlemesi

11 Eylül 2017 - 18:22

Kurşunlu Belediye Başkanımız Dt. Şakir Kaymak projenin gidişatını yerinde gözlemledi.

Bu proje hakkında ki görüşleri de şu şekildeydi :

Çocuklarımız ve Halkımız Açısından Güvenlik Sorunu Oluşturan Tevfik Fikret İlkokulu ve İlçe Jandarma Komutanlığı Arasında Yolda Belediyemiz Tarafından Yol Genişletme, Kaldırım ve Bahçe Duvarı Düzenlemesi İşine Başlanmıştır. Çalışma 1 Hafta Sürecek Olup, Erenler Mahallesine Trafik Yeni Mahalle Üzerinden Verilecektir. Halkımıza Vermiş Olduğumuz Rahatsızlığın Anlayış ile Karşılanması ve İlçemize Hayırlı Olmasını Dilerim.

Hava durumu
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Belediyemiz hizmet ve faaliyetlerini en sık takip ettiğiniz sosyal platform hangisidir?

• Instagram --> 0
  • Facebook --> 0