COVID-19

SERAMİK FABRİKASI İŞÇİ ALIMINA BAŞLADI

14 Şubat 2020 - 11:46

Uzun zamandır kapalı olan Kurşunlu Söğütsen Seramik Fabrikası üretime başlayacak olup işçi alımına başlamıştır. Fabrikamızın yeniden açılmasında desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanı’mız Sn. Recep Tayyip Erdoğan beyfendiye, Hazine ve Maliye Bakanı’mız Sn Berat Albayrak Bey’e, Grup Başkanvekilimiz ve Milletvekili’miz Sn M. Emin Akbaşoğlu’na, Milletvekili’miz Sn Salim Çivitçioğlu’na, İl Başkan’ımız Sn Abdulkadir Çelik’e, Halkbank Genel Müdürü Sn Osman Arslan’a, Sn Kurşunlu Belediye Başkanımız Dt.Şakir KAYMAK’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

ANKET