31 Ekim 2020 - 23:21
🌲Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından özellikle vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılan İlçemiz genelindeki tüm park, bahçe ve oyun alanlarında, bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yürütülmektedir.
🌲Yürütülen çalışmalar kapsamında parklarımızda; budama, sulama, çim biçme, gübreleme, havuz bakımı, yabancı ot temizliği, ağaç bakımı, ilaçlama, yenileme ve genel temizlik işlemleri yapılarak, parklarımız vatandaşlarımızın kullanımına uygun hale getirilmektedir.
ANKET