1. Ana Sayfa
  2. Genel

Mandı Deresinin ıslahını yaparak yeni oluşturduğumuz caddenin kanalizasyon, İçmesuyu, yağmursuyu, elektrik ve tüm altyapısını tamamlayarak sıcak asfaltını attık.

NASILDI NASIL OLDU?
Belediye Başkanımız Sn Dt Şakir Kaymak Tarım ve Orman Bakanı’mız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişci’yi ziyaret ederek dere ıslahı ve ilçemizde yapımı devam eden Kızlaryolu Barajı için teşekkür etti. Hemşerilerimizin selamını ve teşekkürlerini iletti. Başkan Kaymak İlçemizde yapılan büyük hizmetler için başta Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Bakanlarımıza, Grup Başkanvekili’miz ve Milletvekilimiz Sn M Emin Akbaşoğlu’na Milletvekilimiz Sn Salim Çivitçioğlu’na İl Başkanımız Sn Abdülkadir Çelik’e ve tüm AK Parti teşkilatlarına, Belediye Meclis üyelerimize Belediye çalışanlarımıza ve bize güvenen Halkımıza teşekkür ederim dedi.
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.