1. Ana Sayfa
  2. Genel

Mandı Deresi’ni ıslah ederek yeni oluşturduğumuz Cumhuriyet Caddesinin( Eski Rıhtım) alt yapısını da tamamlayarak sıcak asfaltını attık.

📌BİR PROJEMİZİ DAHA YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ.💪👷
Halkımıza Hayırlı Olsun.❤️🧿
📌Belediye Başkanımız Sn Dt Şakir Kaymak Asfalt çalışmalarımızda bize destek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’mız Sn. Adil KARAİSMAİLOĞLU, AK Parti Grup Başkanvekili’miz ve Milletvekilimiz Sn. M. Emin AKBAŞOĞLU, Milletvekilimiz Sn Salim ÇİVİTÇİOĞLU, Karayolları Genel Müdürü Sn Abdülkadir URALOĞLU,İl Başkanımız Sn Abdülkadir ÇELİK, Karayolları Bölge Müdürü Sn Yüksel OĞUZHAN, Kaymakamımız Sn İlyas ÖZTÜRK, ÖDF Yılmazlar sahibi Sn Fatih YILMAZ ve tüm ÖDF çalışanlarına, Belediye Meclis Üyelerimize ve tüm Belediye çalışanlarıma, AK Parti Kurşunlu İlçe Başkanı Abdullah Karaşahin ve tüm AK Parti teşkilatına, yoğun desteğiyle ve anlayışıyla bize güç ve cesaret veren siz değerli Hemşehrilerime teşekkür ediyorum dedi.
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.