Mahallelerimizde Bakım ve Temizlik Çalışmaları Topyekün Devam Ediyor

11 Haziran 2019 - 21:40

Kurşunlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerimiz Mahallelerimizde Bakım ve Temizlik Çalışmalarına Devam Ediyor.

Kurşunlu Belediyesi, Havaların Isınmasıyla Birlikte Cadde ve Sokaklardan, Oyun Parklarına Kadar İlçe Genelinde Temizlik ve Bakım Çalışmalarını Sürdürüyor.

Daha Temiz Bir Kurşunlu İçin Çalıştıklarını İfade Eden Kurşunlu Belediye Başkanı Dt. Şakir KAYMAK “Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerimiz, Cadde ve Sokakları Temizlemeyi Sürdürüyor, Bakım İsteyen Parklarımızın Bakım ve Onarım Çalışmaları Yapılıyor, Kurşunlulu Hemşehrilerimizin Huzurla,Mutlulukla ve Sağlıkla Yaşaması İçin Ne Gerekiyorsa Yapıyoruz, Yapmaya da Devam Edeceğiz” Dedi.

Hava durumu
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Belediyemiz hizmet ve faaliyetlerini en sık takip ettiğiniz sosyal platform hangisidir?

• Instagram --> 0
  • Facebook --> 0