Vali’miz Sn. Abdullah Ayaz, AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili’miz Sn. M.Emin Akbaşoğlu, Kaymakam’ımız Sn. İlyas Öztürk, Belediye Başkanımız Sn Dt Şakir Kaymak,AK Parti İl Başkan’ımız Sn. Abdülkadir Çelik, İl Sağlık Müdürü Sn. Dr. Hüseyin Sarıkaya,Şehit Ailelerimiz ve Gazi’lerimiz,İl Genel Meclis Başkan’ımız Sn. Mustafa Çıbık, Merkez ilçe Başkan’ımız Sn. Bahri Kılıç, ilçe Başkan’ımız , İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimizin katılımlarıyla Kurşunlu Şehit P. Astsb.Muammer Karaağaç Aile Sağlığı Merkezi-Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyon’unun açılışını yaptık. Bu tesisin İlçemize kazandırılmasından dolayı Başta Cumhurbaşkanı’mız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Beyfendi olmak üzere Sağlık Bakanı’mız Sn. Fahrettin Koca’ya,Milletvekillerimiz Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitçioğlu’na, İl Sağlık Müdürü’müz Sn Dr Hüseyin Sarıkaya ile ekibine ve İl Başkan’ımız Abdülkadir Çelik’e ilçemiz adına teşekkür ederiz. Kurşunlu’muza hayırlı olsun.