Image default
Devam Eden Projelerimiz Duyurular Genel Haberler

Kurşunlu – Korgun yolunda Sıcak Asfalt serme çalışmaları başladı.

Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla yapımına başlanan Kurşunlu – Korgun yolunda Sıcak Asfalt serme çalışmaları başladı. Hızlı bir şekilde devam eden yol çalışmasında bu yıl sonuna kadar Kurşunlu – Hocahasan arasındaki kısım bitirilecek, Hocahasan Köyünden sonrası yol yapım çalışmaları devam ederek önümüzdeki yıl tamamı bitirilmesi planlanıyor İnşallah.
Çankırı’mızın tamamına büyük katkısı olacak yolun çalışmalarının en kısa zamanda bitirilmesi için Kurşunlu-Korgun yolunun yapımına büyük uğraşı veren 58 günlük hastalık süreci sonrası ilk telefon görüşmemizde Korgun-Kurşunlu yolunun ve Kızlaryolu Barajı’nın son durumunu soran Grup Başkanvekili’miz ve Milletvekili’miz M. Emin Akbaşoğlu,Milletvekili’miz Salim Çivitçioğlu, İl Başkan’ımız Abdulkadir Çelik ve Teşkilatımızla birlikte çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.
Herşey daha güzel ve Yaşanabilir Kurşunlu için…

youtube abone satın al