Trend

Kurşunlu Belediyesi’nden Kar Temizleme Çalışması

Mağduriyete İzin Verilmedi

Kurşunlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentte etkili olan kar yağışının ardından başlattıkları çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Kar yağışının ardından, ekipler tüm gece yolları açarak, tuzlama çalışmalarını gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmaların ardından, vatandaşın yoğun olarak kullandığı anayollarda ve sokaklarda mağduriyete izin verilmedi.

Vatandaş Teşekkür Etti

Vatandaşlar ise belediye ekiplerinin özverili bir şekilde çalıştığını belirterek, “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Ekiplerimiz çok iyi bir şekilde çalışıyor. Kendilerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

Başkan Dt.Şakir KAYMAK “Çarşı merkezimizde kaldırım ve yollarımızdaki kar temizliği ile çarşıdaki fazla kar yığınlarının dışarı atılması işimizi tamamlamak üzereyiz. 48 saattir hiç uyumadan kar mücadelesi yapan tüm belediye personelimi tebrik ediyorum” dedi.