Kurşunlu Belediyesinden Çocuklara Şeker Tadında Karne Hediyesi

10 Haziran 2019 - 15:48

2018 – 2019 Eğitim öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle tatile giren öğrencilere Belediyemiz tarafından ilçe milli eğitim müdürlüğünün işbirliği ile Karne Hediyesi olarak Planetaryum ve İlizyon Gösterisi yapıldı. Şeker tadındaki gösteri ile çocuklarımız mutlu saatler geçirdi.

Etkinlikte öğrencileri yalnız bırakmayan Kurşunlu Belediye Başkanı Dt. Şakir KAYMAK, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz bu çocuklarımıza sahip çıkmak bir görevdir” dedi.

Hava durumu
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Belediyemiz hizmet ve faaliyetlerini en sık takip ettiğiniz sosyal platform hangisidir?

• Instagram --> 0
  • Facebook --> 0