Kurşunlu Adalet Meslek Yüksekokulu’nun açılışı

26 Kasım 2020 - 21:02

Vali’miz Sn. Abdullah Ayaz, AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili’miz Sn. M.Emin Akbaşoğlu, Çankırı Karatekin Üniversite’si Rektörü Sn. Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Kaymakam’ımız Sn. İlyas Öztürk, Belediye Başkanımız Sn Dt Şakir Kaymak, AK Parti İl Başkan’ımız Sn. Abdülkadir Çelik, İl Genel Meclis Başkan’ımız Sn. Mustafa Çıbık, Merkez ilçe Başkan’ımız Sn. Bahri Kılıç, ilçe Başkan’ımız , İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimizin katılımlarıyla Kurşunlu Adalet Meslek Yüksekokulu’nun açılışını yaptık. İlçemize Yüksekokul kazandırılmasından dolayı Başta Cumhurbaşkanı’mız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Beyfendi olmak üzere YÖK Başkan’ımıza Milletvekillerimiz Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitçioğlu’na Rektörümüz Hasan Ayrancı’ya ve İl Başkan’ımız Abdülkadir Çelik’e ilçemiz adına teşekkür ederiz. Kurşunlu’muza hayırlı olsun.

ANKET