Kurşunlu 7.Bal Festivaline Davet

04 Ocak 2016 - 23:18

İlçemizde bu yıl 7.si düzenlenecek olan Kurşunlu Bal festivalimiz 06 Ekim 2014 Pazartesi günü (Bayramın 3.günü) kutlanacaktır.Daha önce Ramazan Bayramının 3. günü olarak belirlenen fakat Somada meydana gelen maden faciası nedeniyle bu tarihe ertelenen festival programı hakkında açıklama yapan Kurşunlu Belediye Başkanı Dt.Şakir KAYMAK “Adını ilçemizde üretilen ve içinde bin bir çeşit çiçek özü barındıran şifa kaynağı balımızdan alan festivalimize tüm halkımızı davet ediyor ve bu güzel günde tüm Kurşunlu sevdalılarını aramızda görmek istiyoruz”dedi.

Belediyemizin hizmetlerini beğeniyormusunuz ?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...