Kurban Bayramı Münasebetiyle Belediyemizde Bayramlaşma Programı Yapıldı.

12 Ağustos 2019 - 17:59

Kurban Bayramı Münasebetiyle Belediyemizde bayramın 2. Günü saat 11.00’de başlayan bayramlaşma programı 14.00’de  sona erdi.

Belediyemiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yoğun ilginin olduğu bayramlaşma programında yüzlerce Kurşunlulu bir araya geldi. Vatandaşlarla bayramlaşan Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK, “Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve huzur içerisinde geçmesi” temennisinde bulundu.

Hava durumu
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Belediyemiz hizmet ve faaliyetlerini en sık takip ettiğiniz sosyal platform hangisidir?

• Instagram --> 0
  • Facebook --> 0