COVID-19

İstiklal Marşımızın Kabulü’nün 99. Yıl Dönümü Kutlu Olsun

12 Mart 2020 - 19:13

İlçemizde Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen İstiklal Marşımızın TBMM’de kabul edilmesinin 99. Yılı münasebetiyle İmam Hatip Şehit Aydın Çopur M.T.A.L hazırlamış olduğu kutlama programına Kurşunlu Kaymakamımız Mehmet Fatih KOCA, Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Tolgahan KALAYCI, İlçe Emniyet Müdürü Ercan ER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebuzer KALEMOĞLU ve diğer katılımcılarla birlikte etkinliğe katılım sağlamışlardır.

Konuyla İlgili Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK ” Milletimizin kabul olunmuş duası olan, 41 mısrasıyla “41 kere maşallah” dedirten İstiklal Marşı’mız dünden bugüne ve yarınlara ilham kaynağımız olmaya devam edecektir. Başta merhum Mehmet Akif ERSOY olmak üzere, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

ANKET