Image default
Genel Haberler Ziyaretler

İpeksoy Termal Resort Hotelin yenileme çalışmaları

Belediye Başkanımız Sn. Dt.Şakir KAYMAK,Çankırı Vali’miz Sn.Abdullah AYAZ, Vali Yardımcı’mız Sn.Abdullah ASLANER,
İlçe Kaymakamı’mız Sn.İlyas ÖZTÜRK ve beraberindeki heyet ile birlikte il özel idaresinden kiralanan İpeksoy Termal Resort Hotelin yenileme çalışmalarını yerinde incelediler.
Başkan KAYMAK“İlçemiz Çavundur Mahallesinde Hemşehrimiz Setdar Anaçal tarafından Anı Tur’dan devir alınarak il özel idaresinden kiralanan İpeksoy Termal Resort Hotelin yenileme çalışmalarını yerinde inceledik. İlçemizde Termal Turizm’in lokomotifi olacak çok güzel bir çalışma yapılıyor. İş İnsanı hemşehrimiz Setdar Anaçal’ı tebrik eder bol kazançlar dilerim.”dedi.