İLÇEMİZE YENİ HÜKÜMET KONAĞI

13 Ocak 2021 - 22:40
MİLLETVEKİLLERİMİZ VE İL BAŞKANIMIZ İLÇEMİZE YAPILACAK OLAN YENİ HÜKÜMET KONAĞI YERİ İLE İLGİLİ YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDULAR
Ak Parti Grup Başkanvekili’miz ve Milletvekili’miz Sn. Av.Muhammed Emin Akbaşoğlu,Milletvekili’miz Sn. Salim Çivitçioğlu,AK Parti İl Başkanımız Sn. Av.Abdulkadir Çelik, İl Genel Meclis Başkan’ımız Sn.Mustafa Çıbık, Kaymakam’ımız Sn. İlyas Öztürk ve İlçe Teşkilatımız ile birlikte İlçemize yeni yapılacak olan Hükümet Konağı’nın yeri ile ilgili incelemelerde bulunduk. Yeni Hükümet Konağımızın ilçemize hayırlı olmasını diler, ziyaretleri ve katkıları için değerli misafirlerimize teşekkür ederim.
          Şakir KAYMAK
Kurşunlu Belediye Başkanı