Haberler

İlçemizde 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlik Programı yapıldı

İlçemizde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri aşağıdaki program doğrultusunda gerçekleşmiştir.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlik Programı

• 15 Temmuz Pazartesi Günü Şehit Mezarlıkları Ziyaretleri

• 15 Temmuz Pazartesi Günü 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Aydın ÇOPUR’un hatıra ormanının sulanması

• 15 Temmuz Pazartesi Günü 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Aydın ÇOPUR’un Ailesinin Ziyareti
  • 15 Temmuz Pazartesi günü 15 Temmuz Şehitleri ile tüm Şehitlerimiz için öğlen namazını müteakip İlçe Müftülüğü tarafından Merkez Hacı Recep Camiinde Mevlid-i Şerif okunması, dua edilmesi ve ikram yapılması,

•  15 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 20.30/22.30 Saatleri Arasında Canlı Yayın ve sinevizyon Gösterileri Yapıldı.

• Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

• 22.30’dan itibaren Atatürk Kültür ve sanat merkezinde İlçe Müftülüğümüzün Kuran-ı Kerim Tilaveti – Tüm Şehitlerimiz için Dua Okunması ve İlahilerin Söylenmesi, İlçe Milli Eğitimimizin katkılarıyla Şehit Aydın ÇOPUR’un Biyografisinin sunulması ve 15 Temmuz Şehidi Ömer Halis DEMİR Tiyatrosu Yapılması.

• 00:13 ‘ te 15 Temmuz’ u 16 Temmuz’ a bağlayan gece tüm camilerimizde sela okunması.

• 00:15 Demokrasi Nöbeti Şeklinde Program Düzenlendi.
Yardıma Mı İhtiyacınız Var? Bize Yazın