1. Ana Sayfa
  2. Haberler

İlçemizde 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlik Programı yapıldı

+ -

İlçemizde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri aşağıdaki program doğrultusunda gerçekleşmiştir.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlik Programı

• 15 Temmuz Pazartesi Günü Şehit Mezarlıkları Ziyaretleri

• 15 Temmuz Pazartesi Günü 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Aydın ÇOPUR’un hatıra ormanının sulanması

• 15 Temmuz Pazartesi Günü 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz Aydın ÇOPUR’un Ailesinin Ziyareti
  • 15 Temmuz Pazartesi günü 15 Temmuz Şehitleri ile tüm Şehitlerimiz için öğlen namazını müteakip İlçe Müftülüğü tarafından Merkez Hacı Recep Camiinde Mevlid-i Şerif okunması, dua edilmesi ve ikram yapılması,

•  15 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 20.30/22.30 Saatleri Arasında Canlı Yayın ve sinevizyon Gösterileri Yapıldı.

• Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

• 22.30’dan itibaren Atatürk Kültür ve sanat merkezinde İlçe Müftülüğümüzün Kuran-ı Kerim Tilaveti – Tüm Şehitlerimiz için Dua Okunması ve İlahilerin Söylenmesi, İlçe Milli Eğitimimizin katkılarıyla Şehit Aydın ÇOPUR’un Biyografisinin sunulması ve 15 Temmuz Şehidi Ömer Halis DEMİR Tiyatrosu Yapılması.

• 00:13 ‘ te 15 Temmuz’ u 16 Temmuz’ a bağlayan gece tüm camilerimizde sela okunması.

• 00:15 Demokrasi Nöbeti Şeklinde Program Düzenlendi.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.