İlçemiz Toki konutları bölgesi halı saha yapımı.

11 Aralık 2020 - 19:50
Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızın katkılarıyla, gençlerimizin daha fazla spor yapabilmesi için spor tesislerimize bir yenisini daha ekliyoruz. İlçemiz Toki konutları bölgesinde halı saha yapımında sona yaklaştık. En kısa sürede tamamlayarak gençlerimizin hizmetine sunacağız. Katkılarından dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanı’mız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Grup Başkanvekili’miz ve Milletvekili’miz M. Emin Akbaşoğlu’na, Milletvekili’miz Salim Çivitçioğlu’na, İl Başkan’ımız Abdulkadir Çelik’e ve Spor Toto Teşkilat Başkan’ımız Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun.
#BelediyeİşiGönülİşi
#SözVerdikYapıyoruz