İlçe Sınırımız İçerisinde Bulunan 2 Adet EDS (Elektronik Denetleme Sistemi) Açılacak.

14 Temmuz 2019 - 11:49

Kurşunlu İlçe Emniyet Müdürlüğü İdaresinde, İlçe Sınırlarımız İçerisindeki bulunan D-100 ve E-80 Karayolu Üzerine kurulan anlık hızı tesbit eden 2 adet sabit EDS (Elektronik Denetleme Sistemi) 17.07.2019 Çarşamba Günü aktif olarak faaliyete geçecek olup; Hız sınırlaması otomobillerde 82 km/h, kamyon, kamyonet benzeri araçlarda 70 km/h olarak belirlenmiştir. Halkımızın Dikkatli Olması Önemle Duyurulur.

Hava durumu
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Belediyemiz hizmet ve faaliyetlerini en sık takip ettiğiniz sosyal platform hangisidir?

• Instagram --> 0
  • Facebook --> 0