1. Ana Sayfa
  2. Genel

İlçe Belediye Başkanlarının katılımıyla ilçemizde yapılan toplantıda 2022 yılı çalışmaları ve 2023 yılı yatırım programları değerlendirildi.

📌Belediye Başkanımız Sn Dt. Şakir Kaymak AK Parti Grup Başkanvekili’miz ve Milletvekilimiz Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Milletvekilimiz Sn. Salim Çivitçioğlu, Ak parti İl Başkanı Sn Abdülkadir Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Sn. Mustafa Çıbık ve İlçe Belediye Başkanlarının katılımıyla ilçemizde yaptığımız toplantıda 2022 yılı çalışmalarını değerlendirerek 2023 yılı yatırım programlarını değerlendirdiler.
📌Belediye Başkanımız Sn Dt. Şakir Kaymak Katılımları için tüm misafirlerimize teşekkür ederim dedi.
Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.