Gıda Üretim ve Satış yerlerinde yapılan denetim

03 Şubat 2021 - 14:30

Belediyemiz Zabıta ekipleri tarafından İlçe genelinde özellikle gıda üretim ve satış yerlerinde yaptığı denetim ve kontrollerde, işletmelerin genel temizliği, hijyen durumu, gıdaların üretim ve son kullanma tarihleri, gıda maddelerinin muhafaza şartları, depolanması, fiyat etiketleri incelenerek, Halkımıza güvenli bir alışveriş ortamı sağlamak amacıyla aralıksız sürdürülecek olan bu denetim ve kontroller neticesinde işletme yetkilileri, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi ve uyulması gereken kurallar doğrultusunda bilgilendirildi. Kontrollerde uygun şartları taşıyan, halkımıza sağlıklı ürünler sunan tüm esnafımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Belediyemizin hizmetlerini beğeniyormusunuz ?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...