Çöpten elektrik enerjisi üretme tesisi.

26 Kasım 2020 - 21:01
Vali’miz Sn. Abdullah Ayaz, AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili’miz Sn. M.Emin Akbaşoğlu, AK Parti İl Başkan’ımız Sn. Abdülkadir Çelik, Çankırı Belediye Başkan’ımız Sn. İ.Hakkı Esen, İl Genel Meclis Başkan’ımız Sn. Mustafa Çıbık, İlçe Belediye Başkan’larım, Merkez ilçe Başkan’ımız Sn. Bahri Kılıç ve İl Genel Meclis Üyelerimizin katılımlarıyla Çankırı Yerel Yönetimleri Çevre Hizmetleri Birliği olarak 11 ilçemiz ve Çankırı merkezin katı atıklarını toplamak ve düzenli depolama sahamıza getirmek üzere aldığımız 8 adet trayler ile 1 adet tır’ı hizmete aldık. Ayrıca düzenli atık depolama sahamızda çöpten elektrik enerjisi üretme tesisimizin açılışını yaptık. Hem vahşi çöplüklerden kurtuluyoruz hemde temiz enerji üretiyoruz. Katkılarından dolayı Başta Çevre ve Şehircilik Bakanı’mız Sn. Murat Kurum olmak üzere Milletvekillerimize, İl Başkan’ıma, Belediye Başkan’ı arkadaşlarım ile İl Genel Meclis Başkanım ve üyelerine teşekkür ederim. İlçelerimize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olsun.
Dt. Şakir Kaymak
Çevre Birliği Başkan’ı