COVID-19

Çavundur mahallemizin doğalgaz dağıtım işine başlıyoruz.

04 Haziran 2020 - 9:05

İlçemiz Çavundur Köyü referandum sonucu evet diyerek ve Belediye Meclisimizin oy birliğiyle ilçemize mahalle olmuştur. Bismillah diyerek bugün itibariyle Çavundur Mahallemizin doğalgaz dağıtım işine başlıyoruz. Mahalle olma kararına hem evet diyen hem hayır diyen tüm Çavundur halkına ve oy birliği ile evet diyen Kurşunlu Belediye Meclisi üyelerine teşekkür ediyorum. Mahalle olma ve Doğalgaz dağıtım işimizde desteklerinden dolayı başta Kargaz Genel Müdürü Kasım Kahraman olmak üzere Grup Başkanvekili’miz Milletvekili’miz M. Emin Akbaşoğlu, Milletvekili’miz Salim Çivitçioğlu, İl Başkan’ımız Abdülkadir Çelik, Kargaz Müdürü’müz Zeki Kahraman, Çankırı Kargaz Müdürü Mahmut Kasar, ilçe Başkanım Abdullah Karaşahin, İl Genel Meclisi Üyelerimiz Erol Demiröz ve İsmail Çimen, Belediye Meclis Üyelerimiz İsmail Tepeçam,Saban Özdemir, ibrahim Gökmenoğlu,Hayrettin Çopur,Ahmet Saraç, Fatih Boduroğlu, Rıfat Fındık, Olcay Büyükpoyraz, Erdinç Vayvay, Çavundur Mahallesi Muhtarı ve halkına teşekkür ederim. Kurşunlu ve Çavundur birlikte kazanacak birlikte büyüyecek. Çavundur AK Belediyecilikle inşallah hakettiği noktaya gelecek. İlçemize ve Çavundurumuza hayırlı olsun.
#MemleketişiGönülişi
#BelediyeişiGönülişi