Çankırı Yerel Yönetimleri Çevre Hizmetleri Birliği Seçimleri

20 Mayıs 2021 - 23:11
İki yıldır başkanlığını yürüttüğüm Çankırı Yerel Yönetimleri Çevre Hizmetleri Birliğinin bugün yapılan seçimlerinde Grup Başkanvekilimiz ve Milletvekilimiz Sn. M. Emin Akbaşoğlu, Milletvekilimiz Sn. Salim Çivitçioğlu ve İl Başkanımız Sn. Abdulkadir Çelik’in tensipleriyle ve Çevre Hizmetleri Birliği Meclis Üyesi olan Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkan ve Üyeleri ve Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarımın oylarıyla tekrar seçilerek güven tazelemiş bulunmaktayım. Milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve tüm birlik meclisi üyelerimize ayrı ayrı teşekkür eder şahsıma olan güveni boşa çıkarmayacağımı ve hizmeti en iyi şekilde yapacağımı belirtmek isterim.
       Dt. Şakir KAYMAK
Kurşunlu Belediye Başkanı
#MemleketİşiGönülİşi
#ÇankırıÇevreBirliği
#SıfırAtık
#DüzenliDepolamaSahası
#ÇöptenElektirikEnerjisi
#VahşiÇöpDepolamayaSon

Belediyemizin hizmetlerini beğeniyormusunuz ?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Belediyenin teşkilat yapısının tanıtımı ve ilçe hakkında bilgiler ile haberler, resim galerisi ve iletişim detayları bulunuyor. Copyright © 2021 Kurşunlu Belediyesi Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü