Bu yıl 2.si düzenlenen İstanbul Feshane Tanıtım Günlerine İlçemizde üretilen başta her derde deva doğal çiçek balımız olmak üzere Yöresel yemeğimiz Keşkek,ev yapımı makarna,Kuşburnu reçeli,gül reçeli,karamuk,bazlama,tarhana gibi daha birçok yöresel ürünle katılan ve yoğun ilgi gören standımızda tüm ürünleri tüketen ve neredeyse kusursuz bir şekilde gerçekleşen 4 günlük programı başarıyla tamamlayan belediyemiz önderliğindeki Kurşunlu ekibi ilçemize döndü.
Belediye Başkanımız Sayın Dt.Şakir KAYMAK ise yaptığı açıklamada “Feshane Çankırı 2.Tanıtım Günlerinde Kurşunlu’muzu başarıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz .4 gün boyunca çok yoğun bir ziyaretçi akınına uğradıklarını,başta keşkek dağıtımı olmak üzere bazen standımızda izdihamların yaşandığını,götürdükleri tüm ürünleri satarak bu doğal ürünler ile Kurşunlunun müzik ve yöresel kültürünü İstanbul da en iyi şekilde tanıttıklarını belirterek tüm emeği geçenlere ve katılımcılara ilçem adına teşekkür ediyorum”dedi.