Belediye Başkanımız Sn. Dt. Şakir KAYMAK 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sona Ermesi Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

14 Haziran 2019 - 17:05

Belediye Başkanımız Sn.  Dt. Şakir KAYMAK, 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılının sona Ermesi Nedeniyle Öğrencilerimizin Karne Törenlerine katılarak “Umudumuz Olan Öğrencilerimizin ve onların başarısındaki en önemli pay sahibi Öğretmenlerimiz ile Velilerimizin Yaz Tatilini kutlayarak, keyifli bir yaz tatili geçirmelerini temenni  ediyorum”  Dedi.

Hava durumu
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Belediyemiz hizmet ve faaliyetlerini en sık takip ettiğiniz sosyal platform hangisidir?

• Instagram --> 0
  • Facebook --> 0