1. Anasayfa
  2. Genel

Başkan USLU, Kurşunlu Kaymakamımız Sn. Ahmet YEŞİLYURT ile Çankırı Valimiz Sn. Mustafa Fırat TAŞOLAR’ı ziyaret etti.

???? İlçemize yapılacak olan yatırımlar ve projeler ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca Sayın Valimiz’den Korgun yolunun D-100 karayoluna bağlanarak İlçemizdeki yoğun trafik akışının çözüme kavuşması noktasında destek aldılar. Akabinde ise İl afet Müdürümüz sayın Ahmet MATUR’u ziyaret ederek ilçemiz ile ilgili taleplerini ilettiler.
????Başkan Uslu Sayın Valimiz Mustafa Fırat TAŞOLAR’a ,Kurşunlu Kaymakamımız Sayın Ahmet YEŞİLYURT’a ve İl Afet Müdürümüz sayın Ahmet MATUR beye ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
İlginizi Çekebilir
Hilal Masa

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.