Belediye Başkanımız Sayın Dt Şakir KAYMAK, “Miraç Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

10 Mart 2021 - 12:55

Belediye Başkanımız Sayın Dt Şakir KAYMAK mesajında “Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandili’nin ardından feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandiline erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanların kurtuluşuna vesile olan rahmet ve mağfiretine mazhar olunan ve huzur bulunulan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu ve Peygamber Efendimizin mucizelerinden olan Miraç; Peygamberimizin Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulüdür ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişidir. Bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların kabul olmasını dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin Miraç Kandilini kutlarım, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam Aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, sağlıklı günler dilerim. Allah’a emanet olun” dedi.

Belediyemizin hizmetlerini beğeniyormusunuz ?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Belediyenin teşkilat yapısının tanıtımı ve ilçe hakkında bilgiler ile haberler, resim galerisi ve iletişim detayları bulunuyor. Copyright © 2021 Kurşunlu Belediyesi Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü