Belediye Başkanımız Dt. Şakir Kaymak’tan Çocuklarımıza Karne Hediyesi

08 Haziran 2019 - 22:52

Belediyemiz tarafından ilçe milli eğitim müdürlüğü işbirliği ile Çocuklarımıza Karne Hediyesi olarak 10.06.2019 Pazartesi Günü Saat 09.00’da İlçe Statında başlayıp gün boyu devam edecek Şenliğimizde ; Planetaryum ve İlizyon Gösterisi yapılacaktır. Şeker tadındaki etkinliğimize bütün çocuklarımızı bekliyoruz.

Okullarımızda öğrenci çocuklarımız oyun alanına öğretmenleri gözetiminde getirilecek olup tüm çocuklarımız davetlidir.

Hava durumu
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Belediyemiz hizmet ve faaliyetlerini en sık takip ettiğiniz sosyal platform hangisidir?

• Instagram --> 0
  • Facebook --> 0