Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK “Vatandaşlarımızın 14 Kurala Uymasını Rica Ediyoruz”

Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) ilgili son gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamada tüm dünyada küresel olarak görülen yeni tip Koronavirüse (Kovid-19) karşı vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığımızın açıkladığı 14 kurala uymaları konusuna dikkat çekti.
Başkan Dt. Şakir KAYMAK, bu süreçte vatandaşlarımızı daha çok bilgilendirmeye önem verdiklerini dile getirerek, vatandaşların da tüm uyarıları hassasiyetle dikkate almalarını mümkün olduğu kadar bir süre tokalaşmaktan uzak durulmasını ve sık sık bol sabunlu su ile ellerini yıkamaları ve hijyene dikkat etmelerini istediklerinin altını çizdi.