Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK Pazar Esnafı ve Vatandaşlarımızla Bir Araya Geldi.

06 Ağustos 2019 - 19:50

Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK Bayram Öncesi Salı Pazarını Gezerek Pazar esnafımız ve halkımızla bir araya geldi.

Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Belediye Başkanımız, yöresel ürünler pazarını denetledi, vatandaşlar ile esnafın talep ve görüşlerini dinledi. Kurşunlu Belediyesi olarak halkı dinlediklerini ve bu çerçevede çalışmalar üretme gayretinde olduklarını kaydeden Belediye Başkanımız, “Pazar esnafımızı selamladık, hayırlı işler diledik. Pazar alanındaki tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza öncelikle ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın ve Esnaflarımızın talep ve önerilerine her zaman açığız. Tüm desteğimiz ile her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Daha sonra Kurşunlu canlı hayvan pazarını gezen Belediye Başkanımız Hayvan sahipleri ve kurban alıcıları ile hasbihal ederek dilek ve temennilerini dinledi.

Pazar esnafı ve vatandaşlar da Başkan Dt. Şakir KAYMAK’a ziyareti ve çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.

Hava durumu
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Belediyemiz hizmet ve faaliyetlerini en sık takip ettiğiniz sosyal platform hangisidir?

• Instagram --> 0
  • Facebook --> 0