Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK Kurşunlu Adalet Meslek Yüksekokulunun Resmen Kuruluşu ile ilgili Resmi Yazısını Teslim Aldı.

27 Temmuz 2019 - 8:30

Belediye Başkanımız Dt. Şakir Kaymak, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı ‘yı ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanımız Dt. Şakir Kaymak Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK)
Başkanlığının Kurşunlu Adalet Meslek Yüksekokulunun resmen kuruluşu ile ilgili resmi yazısını Rektör Prof. Dr. Hasan Ayrancı’dan Teslim Aldı.

Hava durumu
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Belediyemiz hizmet ve faaliyetlerini en sık takip ettiğiniz sosyal platform hangisidir?

• Instagram --> 0
  • Facebook --> 0