COVID-19

Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

30 Ağustos 2019 - 8:19

Başkan Dt. Şakir KAYMAK mesajında “Milli mücadelemizin dönüm noktalarından biri olan Büyük Taarruz’un 97’nci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanı ve milleti için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı en içten duygularımla kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

ANKET