COVID-19

Başkanımız Dt. Şakir Kaymak’dan Valimize Fahri Hemşehrilik Beratı ve Teşekkür Plaketi

28 Ocak 2016 - 11:12
Dt. Şakir Kaymak ve Belediye Meclis Üyeleri 27 Ocak 2016 Çarşamba günü Vali Vahdettin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Dt. Şakir Kaymak, “ 05.08.2015 tarih ve 44 Sayılı Meclis Kararı gereğince 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18/R maddesine istinaden Fahri Hemşehrilik Beratının verilmesine karar verilmiştir” diyerek, Sayın Valimize, fahri hemşehrilik beratı, ilçenin sembolik anahtarını ve Kurşunlu İlçesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Vali Vahdettin Özcan ise “Kurşunlu İlçesine yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizi tebrik ediyorum” diyerek Dt. Şakir Kaymak’a  Taş Mescit İşlemeli Tabak hediye etti.
ANKET