COVID-19

Başkan Kaymak Toki Resim Kursunu Ziyaret Etti

04 Ocak 2016 - 23:31

Yaz kursları kapsamında Belediyemiz tarafından açılan TOKİ Resim kursunu ziyaret eden Başkan Dt.Şakir Kaymak  26 minik kursiyeyerlere resim seti hediye etti.

Minik kursiyerlere yaptığı konuşmada İlçemizde eğitimi geliştirmekmek adına Belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirterek , bu kursta bunlardan birtanesi . ” Resim kişinin beyninin sağ tarafının gelişiminde çok önemli bir araç , sağ taraf görsel zekayla alakalı , sol taraf ise zaten aldığımız diger eğitimlerle gelişiyor ve böylece beynin iki tarafını da geliştirmiş oluyoruz.Kendinizi veyaptığınız işleri küçük görmeyin.Planlı ve istikrarlı çalışın ” dedi.

Çocuklara hediyelerini takdim eden Başkan Kaymak minik kursiyerlerle ayrı ayrı tanışarak , çekilen hatıra fotoğraflarının ardından çocukların gülen yüzleri eşliğinde kurstan ayrıldı.

ANKET