Başkan Kaymak Karne Sevincine Ortak Oldu

Tüm Yurtta olduğu gibi öğrenciler karne tatili heyecanı yaşarken, Kurşunlu Belediye Başkanı Dt.Şakir KAYMAK öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Şehit Teğmen Korhan Kuruçay İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerimizin karne sevincine ortak olduk.

Kurşunlu Belediye Başkanı törende, diğer davetlilerle birlikte öğrencilere karnelerini verdi ve iyi tatiller dileklerinde bulundu.

Uzun ve yoğun bir dönemin ardından gelen tatili en iyi şekilde değerlendirmek gerektiğini belirten Kurşunlu Belediye Başkanı Dt. Şakir KAYMAK “Bu gün itibariyle yarıyıl tatiline giren öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Onlar bizim geleceğimiz. Zorlu bir sürecinin ardından 15 gün sürecek tatillerinde mümkün olduğunca kendilerine vakit ayırmalarını, iyice dinlenmelerini, çevrelerine vakit ayırmalarını ve kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Saygıdeğer velilerimizde çocuklarımıza karne değerlerine göre ilgi göstermesinler. Çalışıldığında ve destek olunduğunda düzeltilmeyecek hiçbir not yok lütfen unutmasınlar ve Milli Eğitim camiamızı tebrik ediyorum. Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, huzur dolu bir yarıyıl tatili olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yarıyıl tatili 4 Şubat 2019 tarihinde sona erecek. 14 Haziran 2019’da ise 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı sona erecek.