Başkan Dt. Şakir KAYMAK Dumanlı Köyü 1. Dağ Pikniğinde Hemşehrilerimizle Buluştu.

23 Temmuz 2019 - 11:35

Kurşunlu Dumanlı köyümüzde gerçekleştirilen 1. Dağ Pikniği programına Belediye Başkanımız Dt. Şakir Kaymak, Grup Başkanvekilimiz Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir ÇELİK ile birlikte katılarak hemşehrilerimizle bir araya geldi. Bu güzel etkinlikte emeği geçen dernek başkanımız ve muhtarımıza teşekkür ederiz.

Hava durumu
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Belediyemiz hizmet ve faaliyetlerini en sık takip ettiğiniz sosyal platform hangisidir?

• Instagram --> 0
  • Facebook --> 0