Bartınspor-Kurşunlu Belediyespor maçı öncesi Başkanımız Sn Dt Şakir Kaymak’ın ziyaretleri

09 Haziran 2021 - 17:02
Belediye Başkanımız Sn Dt Şakir Kaymak Bugün saat 17:00’da oynanacak olan Bartınspor-Kurşunlu Belediyespor maçı öncesi Bartın Belediye Başkanı Sn. Cemal Akın, Amasra Belediye Başkanı hemşehrimiz Sn. Recai Çakır, Bartın İşkur il müdürü Sn. Ali Solak, Amasra AK Parti ilçe Başkanı Sn. Şenol Rıdvan Sert, Daımont Otel sahibi Sedat Geredelioğlu ve Ali Erişmiş’i ziyaret ederek Misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.
#KurşunluBelediyespor

Belediyemizin hizmetlerini beğeniyormusunuz ?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Belediyenin teşkilat yapısının tanıtımı ve ilçe hakkında bilgiler ile haberler, resim galerisi ve iletişim detayları bulunuyor. Copyright © 2021 Kurşunlu Belediyesi Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü