Haberler

Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sn. M. Emin AKBAŞOĞLU ve Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK Pazar Esnafını Ziyaret Ettiler.

Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sn M. Emin AKBAĞLU İlçemize Gelerek Belediye Başkanlığımızı Ziyarette bulundu ve Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclis Üyelerimiz ile birlikte istişarede bulundular.

Akabinde Grup Başkan Vekilimiz M. Emin AKBAŞOĞLU, Kurşunlu Belediye Başkanımız Dt. Şakir KAYMAK, Ak Parti İlçe Başkanımız Abdullah KARAŞAHİN, İl Genel Meclis Üyelerimiz Erol DEMİRÖZ ve İsmail ÇİMEN, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan ALTUNTAŞ, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Teşkilatımız eşliğinde Pazar Esnafımızı ziyaret ederek Hemşerilerimizle sohbette bulundular.

Başa dön tuşu