COVID-19

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

19 Mayıs 2016 - 19:30
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı saat 9:30 ‘da  Kurşunlu Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk büstüne Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün çelenginin bırakılması ile  İlçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kurşunlu Dernekler federasyonu ile Kurşunlu Belediye Spor arasında birlik ve beraberlik futbol maçı yapıldı.
İki takım arasında oynan maçta 4-4 skor ile kazanan olmadı.

19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayram’ı kapsamında düzenlemiş olduğumuz Fener Alayı birlik ve bütünlüğümüzü bozmak isteyen hainlere karşı Kurşunlu halkının gücünü ve iradesini bir kez daha göstermiştir.

ANKET