EtkinliklerHaberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıl Dönümü Programı Gerçekleştirildi

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı kapsamında, ilk olarak İlçemiz Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenkler bırakıldı. Bir dakikalık Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımız okundu. Çelenk Törenine Kaymakam Mehmet Fatih KOCA, Belediye Başkanı Şakir KAYMAK, Cumhuriyet Savcısı Ramazan AYAZGÖK, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Değerli Şehit Aileleri ile Gazilerimiz ve Kurşunlu halkı katıldı.

İlçemiz Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda; Kurşunlu Şehit Aydın ÇOPUR Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin tarafından hazırlanan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. yıl münasebetiyle düzenlenen program akabinde şehit mezarlıkları ziyaret edilerek dualar okundu. Mezarlık ziyareti sonrası Şehit aileleri ve Gazilerimiz onuruna düzenlenen yemek programına Kaymakam Mehmet Fatih KOCA, Kurşunlu Belediye Başkanı Dt. Şakir KAYMAK, Hakim Özay BERBEROĞLU, Cumhuriyet Savcısı Ramazan AYAZGÖK, Kurum Müdürleri, Şehit Aileri ve Gazilerimiz katıldı. Düzenlenen yemek ile program son buldu.