Yaz Kursiyerleri Başkanımızı Ziyaret Etti

Belediyemiz tarafından açılan yaz kurslarından Resim ve El Sanatları dalında eğitim gören öğrenciler , öğretmenleri eşliğinde başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

İki sınıfta eğitim gören toplam 30 öğrenciyi makamında kabul eden Belediye Başkanımız Dt.Şakir Kaymak ”Resmin kişinin beyin gelişiminde önemli rol oynadığını , belediye olarak eğitim ve öğretime çok önem verdiklerini ifade ederek çocuklardan başarılarını artırmalarını beklediğini ifade ederek aranızdan doktorlar,hakimler,mühendisler çıkacak ve bizlerde sizlerle gurur duyacağız”diyerek , belediyemiz tarafından resim malzemeleri ve el sanatları malzemelerinden oluşan hediye paketlerini öğrencilere hediye edildi.Günün anısına çekilen fotoğrafların ardından başkanımıza teşekkür eden minikler neşe içerinde belediyemizden ayrıldı.

Benzer yazılar