Vali’miz Sn. Mesut Köse Belediye Başkan’ımızı ve Bal Üreticileri Birliği Yönetimini Tebrik Etti

Kurşunlu Belediye Başkanı’mız Dt. Şakir Kaymak ile Kurşunlu Bal Üreticileri Birliği yönetimi 11 Ocak 2017 Çarşamba günü Sayın Valimiz Mesut Köse’yi ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanı’mız Şakir Kaymak’a, Kurşunlu Bal Üreticileri Birliği Başkanı Ruhi Başkan, Başkan Yardımcısı Ahmet Kanat, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Saraç ile Bayram Boduroğlu eşlik etti. Belediye Başkan’ımız Sn. Valimize Kurşunlu Balı’nın markalaşması yolunda yapılan çalışmaları arz etti.

Kurşunlu Bal Üreticileri Birliği Başkanı Ruhi Başkan, Birlik olarak Muğla’da düzenlenen 5. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi Uluslararası Bal Yarışmasında birinci olduklarını Sayın Valimiz Mesut Köse’ye iletti. Ayrıca arıcılarımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini iletti.

Sayın Valimiz Mesut Köse, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bal üreticilerini tebrik etti.İlimizde Arıcılığın sağlıklı bir şekilde gelişmesi için il tarım müdürlüğüne yeni bir çalışma başlatılması  talimatı vererek, bal üreticiler birliğine başarılarının devamını diledi.

Benzer yazılar